Rook makelaarsdiensten
Nieuwe Markt 18-1
8261 BR Kampen

Tel: 038-3375708/0655823152
Mail: info@rookmakelaarsdiensten.nl

Uitgelicht

Partners

pararius vastgoed funda Huurwoningen

Welkom bij Rook Makelaarsdiensten


Wij staan graag voor je klaar om je alle zorg uit handen te nemen rond de verkoop van jouw woning. We hebben de volledige dienstverlening voor jou inzichtelijk gemaakt en op rij gezet onder het tabblad ‘Diensten’.

We doen dit uiteraard allemaal heel graag...

Daarnaast laten wij je graag de kracht van het zelf doen en de waarde van de vrije keus ervaren. We kunnen het namelijk ook samen doen. We horen dan ook graag van je wat je zelf zou willen doen.

Al het andere laat je aan ons over.

Voor bijvoorbeeld € 500,= ben je al slagvaardig om je woning te verkopen. Daarvoor doen wij de opname en het inmeten van de woning, plaatsen we jouw woning op Funda en doen wij de onderhandelingen.

Dit is één van de mogelijkheden. Misschien wil je meer of juist minder. Onder de tab 'diensten' zie je het complete aanbod van onze diensten. We vertellen daar precies welke acties per dienst nodig zijn, zodat je zelf kunt beoordelen welke dienst voor jou haalbaar is.

Je kunt ook een keuze maken uit diverse pakketten waarin zowel onze diensten als de uitgebreide Fundadiensten zijn opgenomen, klik op de tab 'keuzepakketten' en kies het pakket wat bij jou past.

Ook voor aankoop van jouw droomhuis staan wij voor je klaar en horen we graag van je waarmee we je kunnen helpen.

Je kunt gebruik maken van het contactformulier of ons bellen of mailen.

ZIEN24 Professionele Fotografie